vrijdag 26 mei 2017

Totally Techniques: Making Paper EmbellishmentsHallo mensen,

Ook deze maand zijn wel als Internationaal Totally Techniques Designteam aan de slag gegaan met een totaal nieuwe techniek. Deze maand luidde de opdracht om aan de slag te gaan met  "Making  Paper Embellishments"

Onze Internationele gasten komen mogelijk op deze blog terecht via het ontwerp van  mijn lieve collega Barbara Meyer uit Oostenrijk. Is mijn blog jou startpunt om deze nieuw bloghop van het Totally  Techniques Designteam te volgen, dan kun ze via onderstaande PREV-button alvast even een kijkje nemen op de blog van Barbara,


Ik heb een schadowbox gemaakt er daar met de stempelset "Beautiful You, (143637)", twee afdrukken gemaakt van de dames. Van de stempelset "Weather Together, (141543)"de parapluutjes gebruikt.

Neem een twee toiletpapiertjes en vouw ze een aantal keren dubbel, zodat je een laag of 8/9 krijgt. Maak het papier nat en druk het goed in de stempel. Laat het drogen. Je kunt een kleur toevoegen in natte of droge toestand door met je stamppad over de afdruk te gaan.

Via onderstaande "next"-button beland je met een klik aan de andere kant van de wereld. Daar kun je kennis maken met het ontwerp van Nadine Weiner uit Duitsland
Je kunt ook rechtstreeks naar de ontwerpen van alle andere deelneemsters aan deze Blog Hop.


Order of Blog Hop
 1. Nadine Weiner – Germany
 2. Shelagh Freemantle – Canada
 3. Shannean Moncrieffr – Australia
 4. Barbara Meyer – Australia
 5. Mathilde Kortekaas – Netherlands20 opmerkingen:

 1. Pretty cool project, Mathilde! Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is a very cool project, Mathilde!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fabulous project :-) love how your little umbrellas turned out

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such a fabulous creation ...love it.

  BeantwoordenVerwijderen