vrijdag 28 april 2017

Totally Techniques blog hop watercolor spritz techniqueHallo mensen,

Ook deze week zijn wel als Internationaal Totally Techniques Designteam aan de slag gegaan met een totaal nieuwe techniek. Deze maand luidde de opdracht om aan de slag te gaan met de "Watercolor Sprint Design Team.

Onze Internationele gasten komen mogelijk op deze blog terecht via het ontwerp van  mijn lieve collega Barbara Meyer uit Oostenrijk. Is mijn blog jou startpunt om deze nieuw bloghop van het Totally  Techniques Designtema te volgen, dan kun ze via onderstaande PREV-button alvast even een kijkje nemen op de blog van Barbara,


De Watercolor Sprintz Technique is geen echt moeilijke techniek, maar wel een techniek waarbij je er voor moet zorgen dat je niet te veel water gebruikt. Dan verdwijnt namelijk het effect van je kaart en blijft er alleen een heel vaag aftreksel behouden van de oorspronkelijke bedoeling. Het advies is daarom bij deze techniek altijd gebruik te maken van de speciale Stampin UP! spritzer.


Eerst  heb ik gestempeld in diverse kleuren, daarna heb ik een waterspritzer genomen en op de afdruk diverse waterdruppels gespoten, zodat de kleuren iets vervagen en je een druppeleffect krijgt.Met het effect van die techniek heb ik vervolgens onderstaande kaart gemaakt.Bij deze kaart heb ik hetzelfde gedaan bij de achtergrond, zodat je een beetje een vage kleur krijgt.
Via onderstaande "next"-button beland je met een klik aan de andere kant van de wereld. Daar kun je kennis maken met het ontwerp van Patrice Hallidy-Larsen uit Nieuw Zeeland.

Je kunt ook rechtstreeks naar de ontwerpen van alle andere deelneemsters aan deze Blog Hop.


Order of Blog Hop
 1. Patrice Halliday-Larsen – New Zealand
 2. Amy Koenders – USA
 3. Nadine Weiner – Germany
 4. Shelagh Freemantle – Canada
 5. Marine Wiplier - France
 6. Shannean Moncrieffr – Australia
 7. Zoe Tant – UK
 8. Barbara Meyer – Australia
 9. Mathilde Kortekaas – Netherlands7 opmerkingen:

 1. So sweet! Love both projects! Your rainbow turned out perfectly and I love the little umbrellas too! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg mooi uit. Erg leuke techniek.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love both ! Your watercolor is perfect !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love both too! Great projects. Mathilde!

  BeantwoordenVerwijderen