dinsdag 5 januari 2016

It's Sale-A-Bration Time. Profiteer Nu

Het is weer tijd voor de grootse Sale-A-Bration bij Stampin’Up! En dat betekent dat ook jij tot en met 31 maart 2016 mee kunt profiteren van de meer dan fantastische “Sale-A-Bration” voordelen. Of je nu klant bent, gastvrouw wordt of (eindelijk, ja toch) instapt als demonstratice. Voor iedereen heeft Stampin” Up! meer dan fantastische voordelen.

Hieronder de voordelen die Stampin' Up! tijdens de Sale-A-Bration in petto heeft nog even kort op een rij.

Klanten
Tijdens de Sale-A-Bration mag je bij besteding van elke € 60 aan Stampin' Up! producten helemaal GRATIS een product kiezen uit de speciale Sale-A-Bration folder. Dus bij besteding van € 120 mag je 2 producten uitkiezen, bij € 180 3 producten etc.

Nieuwsgierig naar de GRATIS Sale-A-Bration folder, klik dan meteen op onderstaande afbeeldingGastvrouwen
Organiseer je een Stampin' UP-party en wordt er bij deze party voor meer dan € 275 aan Stampin' Up producten besteld?   Dan mag je als gastvrouw  niet alleen voor 10% van dat bedrag aan gratis producten uitkiezen (zoals bij elke party) maar ontvang je bovendien een bonus van € 27 om producten te bestellen.

Nieuwe Demonstratrices
Ben je inmiddels ook overtuigd van de kracht en mogelijkheden bij Stampin' Up!  Dan is de Sale-a-Bration periode voor jou dé tijd om ook demonstratrice te worden.  Tot 31 maart 2016 is het namelijk extra voordelig om lid te worden van de geweldige Stampin’ Up – familie  Voor het Starterspakket (bestaande uit producten naar eigen keuze van € 220,) betaal je tot 31 maart 2016 slechts € 129. Daarmee heb je dus direct een voordeel van bijna € 100 aan te pakken.

Twijfel dus niet langer en meld je direct aan via onderstaande "Join Now" - button.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten